5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Ön büro ve yiyecek içecek servisi

Turizm sektöründeki kalifiye personel ihtiyacını karşılamak amacıyla, Şanlıurfa Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün girişimleriyle Kültür ve Turizm Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen kurslar devam ediyor.

Program çerçevesinde "Ön Büro" ve "Yiyecek İçecek Servisi" eğitimleri başladı. Kültür Bakanlığı personellerinden oluşan eğitmenler tarafından verilen eğitimlere, ilgi büyük oldu. Şube Müdürü Ahmet Demir nezaretinde devam eden kurslara katılan kursiyerler, Kültür Turizm Bakanlığı'na Şanlıurfa Valiliği’ne ve İl Müdürlüğü’ne teşekkür ettiler.

Bu arada, kat hizmetleri, yönetici eğitimi ve sosyal davranışlar konularında verilen kurslar devam ediyor. Kurs programının, yarın sona ereceği bildirildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Selami Yıldız, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Eğitim konusunda yapılan çalışmalar hayati önem taşımaktadır. Bu eğitime katılanlara Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı sertifika verilecek. Bu şekilde amacımız Şanlıurfa'da verilen turizm hizmetlerinin, Şanlıurfa adına daha profesyonelce yapılmasıdır" dedi.

Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 15:47:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?