5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Onbinler Fakıbaba için yürüdü

AK Parti'den belediye başkan adayı olarak gösterilmeyen Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba için destek mitingi düzenlendi. Belediye önünde toplanan binlerce kişi, Fakıbaba nerede biz orada" sloganları attı.

Ahmet Eşref Fakıbaba için bugün Şanlıurfa Belediyesi önünde binlerce kişi bir araya gelerek miting gibi bir gösteri yaptı. AK Parti'den aday gösterilmeyen Fakıbaba da dün ani bir karar ile partisinden istifa ederek Saadet Parti'sine geçti.

Fakıbaba ve ekibinin Saadet Partisi'ne geçmesini sevinçle karşılayan binlerce kişi bugün Belediye önünde toplanarak adeta gövde gösterisi yaptı. Ellerinde Türk ve Filistin bayraklarının yanı sıra Saadet Partisi ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarının flamalarını taşıyan binlerce kişi "Fakıbaba nerede biz orada" sloganları attı. Miting gibi yapılan gösteride sık sık anons yapılarak Fakıbaba'ya MHP, DTP ve bazı sivil toplum örgütlerinden de destek geldiği duyuruldu.

Çeşitli sivil toplum kuruluşları ve bazı siyasi parti çevrelerinin de aralarında yer aldığı miting gibi gösteri olaysız bir şekilde devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 17:56:46
Güncelleme :18 Ocak 2009 Pazar 20:37:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tolga IP: 212.156.174.xxx Tarih : 19.01.2009 12:02:16

bence fakirbabamız doğru bir seçim yapmıştır saadet partisine geçerek. her zaman onunlayız yeterki kendinden ödün vermesin hernekadar urfada olmasakta onun yaptıklarının takipçisiyiz kendisini burdan candan gönülden slmlıyorum bütün urfadaki ailem ve akrabalarımla görüşüp onun yanında olmalarını rica edicem bende akpyi destekliyordum ama son dönemde yaşanan dğnyadaki olayardan ve akpnin çizgisinden çıktını anladım artık bu halk uyansın akp biticek allahın izniyle bütün urfama slmlar