5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Onbirnisan'da AKP kongresi

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Onbirnisan Beldesi'nde Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) 3. olağan kongresi yapıldı.


AK Parti Belde Başkanlığında gerçekleştirilen kongreye AK Parti Şanlıurfa milletvekili Yahya Akman, İl Başkanı Mehmet Ekinci, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Zahit, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kuş ve İl ilçe Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.


Tek liste halinde yapılan kongre seçiminde İbrahim Söylemez, Onbirnisan Belde Başkanlığına tekrar getirilerek güven tazeledi. AK Parti Onbirnisan Belde Başkanı İbrahim Söylemez, konuşmasında, "Almış olduğumuz şerefli görevi tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ifa etmek gayreti içerisinde ve kararlılığında olacağız. Hükümetimizin sağladığı güven ve istikrar ortamı içerisinde teşkilat olarak sağlıklı çalışmaların yürütülmesi imkanını bulduk. Bu çalışmalar sırasında milletimizin teveccühleri, sadece günlük kazanımlar şeklinde kalmadan geleceğe yönelik hedeflerin yakalanması için büyük ümit ışığı oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi Onbirnisan Belde Teşkilatı olarak göreve geldiğimizden bu güne kadar bir çok çalışmalar gerçekleştirdik. Bundan sonrada bu çalışmalar durmaksızın devam edecektir. Teşkilatımızın 3. Olağan Kongresi sonrasında oluşan yeni yönetim kurulu ile birlikte hızla görev dağılımı gerçekleşmiş, bundan sonraki dönemlerde oluşan görev değişikliklerine rağmen kesintisiz olarak her birim başkanlığı kendi işleyişi ile ilgili görevini yerine getirmiştir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2008 Salı 14:49:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?