5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Önder Sav Allah'a sığındı

Baykal Güneydoğu Anadolu gezisine çıkan CHP lideri Baykal ve genel sekreteri Önder Sav, Şanlı Urfa'da 'anlamlı' bir poz verdi.

Önce Hz. Peygambere hakarete varan sözleriyle, sonra da açık unuttuğu cep telefonunu 'dinleme skandalına' dönüştürme girişimiyle kamuoyu gündemine gelen ve sonunda zor duruma düşen Önder Sav, genel başkanı Baykal'la birlikte bir cami ziyaretinde görüntülendi. Çeşitli protestolarla da karşılaşan ikili, Urfa'da Dergah Camii'nde, özellikle son birkaç haftadır yapıp ettikleri için tövbe edercesine ellerini açmış dua ediyorlar.

Tabii bu yorumumuz aşırı iyimser olabilir.Sonuçta, bizim samimi bir tövbe olmasını arzuladığımız görüntü, basit bir oy avcılığı operasyonundan da ibaret kalabilir.

Star
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2008 Cumartesi 09:48:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hemze IP: 85.100.121.xxx Tarih : 7.06.2008 22:50:36

böyle giderek daha çok avuç açıp dua edeceksiniz sayın baykal daha dön urfa halkına türbanlarınızı atın başı açık saçık dolaşın resmi kurumlara türbanla giremesiniz diyordun. bu gün ise urfa halkının arasına girib şalvar giyiyosun ama kaç yüzlü olduğunuzu emin olun ki sen den daha iy biliyorlar deniz bey. hem oralar size gelmez oralar PEYGAMBERLERİN doğum yerleridir. yani oralarda dinine saygılı kişiler oturabilir başı açık dolaşın diyenlere oturamaz siz yavaş yavaş yaylanın oralardan diyorum avuç açıp dua etmenin bi faydası olmaz olmaz size