4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Önen muhtarların gecesine katıldı

MİLLETVEKİLİ ÖNEN, MUHTARLARIN GECESİNE KATILDI

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şubesinin her hafta Cuma akşamlarında düzenledikleri geceye katıldı.

Şanlıurfa Hazar Pasajı Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şubesinde, üye muhtarların her hafta Cuma akşamları düzenledikleri geceye katılan Milletvekili Önen, Dernek Başkanı Hüseyin Korkmaz tarafından pasaj girişinde karşılandı. Geceye katılan yaklaşık 35 Mahalle Muhtarı ile bir süre sohbet edip, sorunlarını dinleyen Milletvekili Emin Önen, bazı köy yollarının yapımı ve referandum konusundaki soruları cevapladıktan sonra yurtdışı gezileri ilgili de kısa bilgiler verdi. Başbakan Recep tayyip Erdoğan'ın çalışmaları hakkında da kısa bilgiler veren Önen, "3 tarafımız denizler, 4 tarafımız düşmanlarla kaplı" diyen Başbakanımız önce komşu ülkelerimize gidip geldi. Şimdi, düne kadar düşmanımız gibi olan Suriye şimdi kardeş ülke. Vize de kalktı. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan dünya devlerine karşı, 'Biz bölgemizde savaş istemiyoruz' dedi ve Suriye ile, İran ile komşuluk ilişkilerimizi geliştirmeye devam ediyor. Allah’ın yardımı, milletimizin desteğiyle ve duasıyla ayakta kalıyor ve de başarılı oluyor. Onun çalışmalarına bizler genç olmamıza rağmen yetişemiyoruz" dedi.

Milletvekili Önen, anayasa değişikliğinin şu ana kadar yapılan en kapsamlı düzenleme olduğunu, yapılan değişikliklerle bireyin hak ve hukukunun ön plana çıkarıldığını ve bireyi yücelttiğini, dolayısıyla yapılacak olan referandumda vatandaşın genelinin 'Evet' diyeceğine inandıklarını da söyledi.

Geceye katılan muhtarların geneli her konuda kendilerine destek oldukları ve zaman zaman Şanlıurfa'ya geldiklerinde kendilerini ziyaret edip sorunlarını dinlemesi ve çözümü noktasında çaba göstermesi nedeniyle Milletvekili Abülkadir Emin Önen'e teşekkür etti.

MİLLETVEKİLİ ÖNEN, MUHTARLARIN GECESİNE KATILDI
MİLLETVEKİLİ ÖNEN, MUHTARLARIN GECESİNE KATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2010 Pazar 12:00:05
Güncelleme :6 Haziran 2010 Pazar 18:27:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?