4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Önen referandumu anlattı

ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ ÖNEN'DEN TAŞLICA KÖYÜNE ZİYARET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, ziyaret ettiği merkeze bağlı Taşlıca köyünde vatandaşlara referandumu anlattı.

Referandum çalışmaları için geldiği memleketi Şanlıurfa'da merkeze bağlı Taşlıca köyünü ziyaret eden Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, köylü vatandaşlara 12 Eylül 2010 tarihinde sandık başına gitmeleri tavsiyesinde bulunarak, neden 'Evet' kullanmaları gerektiğini anlattı. Taşlıca Köy Muhtarı Halil Deniz tarafından ve köylüler tarafından karşılanan Milletvekili Önen, köylülerle bir süre sohbet etti. Önen, köylülerin sorunlarını dinleyip not aldı. Referandum günü oylanacak olan Anayasa değişikliği

paketinin bir zümrenin veya bir partinin projesi olmadığını hatırlatan Önen, "Öncelikle sizlerle sohbet etmek ve sorunlarınızı dinlemek için buradayız. Tabii ki sorunlarınızın takipçisi olacağız ve giderilmesi konusunda gerek Şanlıurfa'da ve gerekse Ankara'da takipçisi olacağız. Biz sizlerin vekiliyiz. Her zaman sizlerin sorunlarını dinleyip mutlaka uygun olanları en kısa sürede çözümleme konusunda gayret sarfedeceğiz" dedi.

350 nüfuslu 150 seçmenli bir köy olduklarını ifade eden Muhtar Halil Deniz, "Payamlı-Taşlıca arasındaki yol asfalt ancak köy girişi 1 kilometerelik yol stabilize ve bozuk diye köylüler 5-6 kilometere uzak olmasına rağmen diğer yolu kullanmak zorunda kalıyorlar. Ayrıca suyumuz da yok" diye konuştu.

ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ ÖNEN'DEN TAŞLICA KÖYÜNE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2010 Pazar 14:30:04
Güncelleme :15 Ağustos 2010 Pazar 15:00:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?