4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Önen'e davullu zurnalı karşılama

MİLLETVEKİLİ ÖNEN'E DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, referandum konusunda bilgiler vermek, vatandaşların sorunlarını dinlemek maksadıyla gittiği Küçükhan köyünde davul zurna ile karşılandı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, Küçükhan köy Muhtarı İsmail Esmer ve köylüler tarafından davul zurnayla karşılandı. AK Parti Milletvekili Önen, kendisini coşkulu şekilde karşılayan Küçükhan köylülerinin sorunlarını dinleyerek elinden geleni yapacağını söyledi.

Köylülere, Anayasadaki bazı maddelerde değişiklik yapılması hakkında bilgiler veren Önen, "Yapılması planlanan değişiklikler bu güne kadar yapılmış en kapsamlı Anayasa değişikliğidir. İyice incelendiğinde vatandaşlarımız yani fertlerin özlük hakları ön plana çıkarılmıştır. İnsanlarımız hukuk önünde eşit sayılacak, asker-sivil ayrımı, paşa-çoban ayrımı yapılmadan yanlış yapan hakim karşısına çıkacak, hesap verecek. Oy pusulası tek nüsha Evet-Hayır olacağından sadece 2 dakika zamanınızı alacak. Onun için mutlaka herkes kendi çevresini de sandık başına gitmeye teşvik etmeli, ulaşabildiği herkesi sandığa gitmeye yönlendirip 'Evet' oyu vermesini sağlamalıdır. Zira Anayasadaki değişikliklerde 'Hayır' denilecek bir madde yok" dedi.

Milletvekili Önen ve köylüler bir süre daha sohbet etti.

MİLLETVEKİLİ ÖNEN'E DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA
MİLLETVEKİLİ ÖNEN'E DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 13:17:05
Güncelleme :25 Ağustos 2010 Çarşamba 17:43:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?