5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Ortaklar birbirine girdi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, bir akaryakıt istasyonunun ortakları olan iki aile arasında çıkan kavgada 1'i polis 5 kişi yaralandı.

Olay, Mardin karayolu üzerindeki Viranşehir Kavşağı'nda bulunan akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki aile karayolu üzerindeki arazide ortaklaşa akaryakıt istasyonu açtı. Ortaklıkta anlaşamayan her iki aile petrol ofisinin kendilerine devredilmesi için girişimlerde bulunurken, bugün yaşanan tartışma silahlı sopalı kavgaya dönüştü. İddiaya göre kalabalık bir grupla toplanan Ö. ailesinin bireyleri, akaryakıt istasyonunda bulunan M. ailesine sopalarla saldırdı.

Petrolde bulunanların da karşılık vermesiyle taraflar birbirlerine silahlarla ateş açtı. Olay yerine gelen polis ve jandarma tarafları ayırarak, bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Çıkan olaylarda Orhan U., Ahmet Ö., Vedat M. ve Eyüp Ö. ile 1 polis memuru yaralandı. Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Eyüp Ö. durumu ağır olduğu için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken, olayı hafif sıyrıklarla atlatan polis memuru ise taburcu edildi. Diğer yaralıların da tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 16:37:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?