4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Osmangazi'de Ramazan coşkusu

ŞANLIURFA'DA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Şanlıurfa Belediyesi tarafından organize edilen "Ramazan Etkinlikleri 2010" kapsamında Osmangazi Mahallesi'nde birbirinden güzel etkinlikler gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, Hacivat-Karagöz, Orta Oyunu, Aşuk ile Maşuk, Sihirbaz ve Ateşbaz'ın gösterileri ilgiyle izlendi. Gezici Sanat Sahnesi'nin kullanıldığı etkinlikte, Osmangazi Mahallesi sakinlerine coşkulu saatler yaşatan İzmir Palyaço Organizasyonu izleyenlerden alkış aldı.

Etkinlikte ilk olarak sahneye Hacivat ile Karagöz çıktı. Hacivat ve Karagöz skecini büyük bir dikkatle izleyen çocukların yaşadıkları sevinç gözlerinden okundu.

Hacivat ile Karagöz'ün ardından sahnelenen orta oyunu hem yetişkinlerin hem de çocukların büyük ilgisiyle izlendi. Orta oyunun ardından animasyon gösterilerine geçildi. Bu bölümde sahne alan sihirbaz birbirinden güzel hünerlerini Şanlıurfalılar için sergiledi. Sihirbaz'ın hareketlerini pür dikkat izleyen çoğunluğu çocukların oluşturduğu kalabalık etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiklerini ifade ettiler. Sihirbazın ardından sahne alan ateşbaz tehlikeli ateş gösterisini

Osmangazi Mahallesi Sakinleri için gerçekleştirdi. Ateşbazın ardından Osmangazi Mahallesi'ndeki etkinlikler sona erdi.

ŞANLIURFA'DA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 15:15:03
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 15:52:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?