5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Otobanda gişe çilesi

Şanlıurfa'da, geçtiğimiz günlerde Birecik viyadüğünün devreye girmesi ile birlikte Şanlıurfa girişinde gişelerin tek olması uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu.

Şanlıurfa'dan Pozantı'ya kadar 450 kilometrelik kesintisiz otoban rahatlığını sağlayan Şanlıurfa otobanında gerekli hizmet tam anlamıyla verilemediği için vatandaşların tepkisini topluyor. Her gün binlerce aracın güzergahı olan Şanlıurfa otobanı, Karaköprü çıkışındaki gişelerde nakit geçişi konusunda bir tek gişenin olması otoban trafiğini tıkıyor.

Gişe önünde büyük tonajlı araçların, otomobillerin, otobüslerin oluşturduğu yüzlerce araçlık kuyruklar, araç sürücülerini isyan ettirdi. Gişe çıkışında bekleyen sürücüler, "İşimiz gereği zamandan ve yol güvenliği açısından otobanı tercih ediyoruz. Ancak otobanın bu noktasında KGS ve otomatik geçiş gişesinin yanında sadece bir nakit gişe noktasının olması sürücülerin yüzlerce araçlık konvoylarla mağdur edilmesine sebep oluyor. Bu Şanlıurfa adına ayıptır. Gaziantep'te, Nizip'te ve Pozantı'da onlarca nakit gişe olmasına rağmen Şanlıurfa'nın sadece bir nakit geçiş gişesi olması ayıptır. Yetkililerin acilen bu konu hakkında çalışma yapmasını bekliyoruz" dediler.

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 09:11:24
Güncelleme :18 Mart 2009 Çarşamba 09:40:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?