4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Otomobil motorunda yılan!

ŞANLIURFA'DA NEFES KESEN YILAN OPERASYONU

Şanlıurfa'da bir otomobilin motor bölümündeki yılanı çıkarmak için nefes kesen bir operasyon düzenlendi.

Otomobilin tavanından motor kısmına giren yılan itfaiyenin yardımıyla uzun uğraş sonucu çıkartıldı. Saklandığı yerden çıkıp yerde sürünerek kaçmaya çalışan yılanı vatandaşlar sopa itfaiye görevlileri ise dondurucu sıkarak öldürdü.

Şanlıurfa'da, eski hal pazarında toptancılık yapan Bekir Enmek, rahatsız olan bir yakınını 63 PD 934 plakalı otomobiliyle özel bir hastaneye götürdü. Aracını park ettiği sırada bir yılanın otomobilin tavandan sürünerek motor kısmına girdiğini gören Enmek, vatandaşların yardımıyla yılanı otomobilin motor kısmından çıkaramayınca itfaiyeden yardım istedi. Kısa süre sonra hastanede bahçesine giden Şanlıurfa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hastanenin bahçesinde park halinde duran otomobilden yılanı

çıkarmak için çalışma başlattı. İtfaiye görevlilerinin püskürttüğü şok etkisi dondurucuya rağmen yılan saklandığı motor kısmından çıkmadı.

Hastane bahçesinde hasta yakınlarının oluşturduğu kalabalık nedeniyle ve itfaiye görevlilerinin çalışmaları engellendiği için, daha rahat bir ortamda çalışma yapabilmek amacıyla aracın hastane bahçesinden çıkartılması istendi. Otomobil hareket ettirildiği sırada yılan görünmeye başladı. Yılan, tekrar korkusundan motorun içerisine kaçtı. Bunun üzerine park ettiği yerden çıkartılan otomobil hastane bahçesinin dışına götürülürken yılan hareket halindeki aracın altından çıkarak yerde sürünmeye başladı.

Vatandaşlar ellerindeki sopalarla öldürmek istediği yılanı itfaiye şok etkisi yaratan dondurucu sıkarak öldürdü.

Araç sahibi Bekir Enmek ise, olaydan çok etkilendiğini belirterek, "Hastane bahçesinde aracımı park ettiğim sırada ön camdan sürünerek inen yılanın aracımın motor kısmına girdiğini gördüm. Aracımı iş yerimin yakınında Belediyenin yıkım yaptığı yere park ediyorum. Buralarda yılan ve fare çok var. Yılan aracıma buradan girmiş olabilir" dedi.

ŞANLIURFA'DA NEFES KESEN YILAN OPERASYONU
ŞANLIURFA'DA NEFES KESEN YILAN OPERASYONU
ŞANLIURFA'DA NEFES KESEN YILAN OPERASYONU
ŞANLIURFA'DA NEFES KESEN YILAN OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 12:23:04
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 15:13:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?