5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Oymak, seçim projelerini açıkladı

AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Oymak, yapacakları projeleri anlattı. Oymak, AK Parti olarak yola devam kararı aldıklarını söyledi.

Şanlıurfa El Ruha otelinde gazetecilerle bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Mehmet Oymak, seçim projelerini anlattı. 2004 yerel seçimlerinde dönemin Belediye Başkan adayı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya destek verdiğini kaydeden Oymak, "O dönemlerde AK Parti'nin Belediye Başkan adayına destek verdik. Yıl 2009, AK Parti aday adayı olarak başvuruda bulundum. Bazı dostlarım adaylığıma karşı çıktı. 16 Ocak 2009 tarihinde sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'Oymak' dedi. Mevcut Belediye Başkanı Fakıbaba kendi tercihini yaptı ve başka partiye geçti. AK Partililer olarak yola devam kararı aldık" dedi.

Belediye Başkan adayı Oymak, seçim projelerini de açıklayarak şöyle dedi:
"AK parti olarak seçim projelerimiz vardır. Bu projelerin bir kısmını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Valilik destekliyor. İl Özel İdareler tarihi boyunca gelir getirici projelere imza attı. Ama sayın Valimiz ve İl İdare bu yıl gelir getirici değil, kenti güzelleştirici projeler sundu. Biz de bu projelere destek veriyoruz. Projeler içerisinde Vilayet Meydanı, Kızılkoyun, Haleplibahçe, eski Stat projesi, Uydu Kent projesi, Yeşildirek ve Karayolları Kentsel Dönüşüm projesi gibi çok projelerimiz var. Bunları hayata geçirmeyi düşünüyoruz."

Programda AK Parti İl Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti'ye katılma kararı alan Necmettin Şakak'a parti rozetini taktı.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 14:17:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?