5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Özürlülere giyim yardımı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde faaliyet gösteren Özel Özumut Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, zihinsel özürlü öğrencilerine giyim yardımında bulundu.


2007-2008 eğitim ve öğretim yılında hizmete giren rehabilitasyon merkezi, öğrencilerine moral desteği vermek ve ailelerine katkıda bulunmak amacı ile 91 zihinsel özürlü öğrenciyi giyim yardımında bulundu.


Öğrencilere bir nebzede olsa moral desteği vermek için giyim yardımında bulunduklarını söyleyen okul müdürü Hüseyin Başak, "Zihinsel özürlü öğrencilerimizi sevindirmek için böyle bir girişimde bulunduk. Öğrencilerimizin çoğu dar gelirli ailenin çocuklarıdır. Öğrencilerimizi sevindirmek ve onların gönüllerini almak istedik. Öğrencilerimizden yaklaşık olarak 91 kişiye giyim yardımında bulunduk. Giyim desteği ile öğrencilerimizin eğitim ve öğretim gördükleri müesseseye karşı bir antipati beslemeleri için böyle bir girişimde bulunduk. Bu vesileyle okullarını seveceklerine inanıyorum. Bu destekle ailelerin bütçesine birazcıkta katkıda bulunmuş olduk. Öğrencilerimize yaptığımız yardımdan dolayı çok mutluyuz" dedi.
Giyim yardımı alan zihinsel özürlü öğrencilerin sevinçleri, gözlerinden okunuyordu.

..
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 17:50:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?