7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

Pamuk yüklü kamyonda yangın

Şanlıurfa'da, pamuk yüklü bir kamyon seyir halindeyken bilinmeyen bir sebepten dolayı alev aldı. Kamyonda bulunan yaklaşık 13 ton pamuk kısmen zarar gördü. 

Edinilen bilgiye göre, Necmi Yavuz yönetimindeki 63 DL 696 plakalı pamuk yüklü kamyon Şanlıurfa-Gaziantep karayolu Akabe mevkiinde bilinmeyen bir sebepten dolayı alev aldı. Çevredeki vatandaşların ve polislerin yardımıyla kamyondaki balyalar halindeki pamuk yol kenarına indirildi. Bölgeye gelen 2 adet itfaiye aracı ve görevliler tarafından yangın çevreye sıçramadan söndürdü. 

Bu arada, kamyondaki pamukların yandığını gören kamyon şoförü Necmi Yavuz ağlamaya başladı. Kamyon şoförünü Necmi Yavuz göz yaşları içerisinde gazetecilere, "Pamuk benim değil patronumun malı, onun için ağlıyorum. Ne de olsa onun kapısından ekmek yiyorum. Bana da zarar geldi" dedi. Öte yandan, ilde hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğunu bildiren yetkiler, yaz aylarında yangının kaçınılmaz olduğunu söyledi. Yetkililer, hava sıcaklığının yüksek olduğu şehirde güneş ışınlarının yerdeki cam parçalarına yansıması nedeniyle anız ve orman gibi yangınların da meydana geldiğini aktardı.
.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2006 Çarşamba 16:02:09
Güncelleme :31 Mayıs 2006 Çarşamba 16:06:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?