5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Perişan babanın sitemi

Şanlıurfa'da 1 yaşındayken üzerine sıcak su dökülmesi sonucu kaldırıldığı hastanede HIV virüslü kan verilen çocuk, rutin tedavisi için Ankara'ya götürüldü.

2007 yılında yanık tedavisi için gittiği Şanlıurfa Devlet Hastanesi'nde HIV virüslü kan verilen 3 yaşındaki Y.Ç. kontrolleri için Ankara'ya gitti.

Yardımcı Beldesi'nde bulunan Sağlık Ocağı'nda çalışan babası ile birlikte Şanlıurfa'ya gelen Y.Ç., karayolu ile Ankara'ya götürüldü. Ankara'ya babası Mehmet Çoban ile giden Y.Ç.'nin bir hafta Ankara'da kalacağı bildirildi.

Baba Mehmet Çoban, "Her 3 ayda bir oğlumu Ankara'ya götürüyorum. Gidip gelmekten gerçekten ekonomik olarak yıprandık. Ramazan geldi hiç kimse bana yardım etmedi. Önümüzde bir de bayram olacak. Artık maddi gücüm yetmiyor bunlara. Bir hafta sonra Ankara'dan döneceğim.

Önemli olan oğlumun sağlığıdır. Oğlum yaşasın yeter bana. Ama bir devlet memurunun ihmalini bizim çekmemiz de doğru değildir. Bize bakmaları lazım. Bayram geliyor hiç değilse bu bayramda yüzümüzü güldürsünler" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 16:46:46
Güncelleme :22 Ağustos 2009 Cumartesi 16:57:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?