7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

Polis çocuklarından anlamlı yardım

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurlarının çocukları, düzenledikleri kermeste elde edilen gelirle yetim çocuklara okul kıyafeti aldı. 

Şanlıurfa'da polis çocukları, yetim ve maddi durumu yerinde olmayan çocuklar için kermes düzenledi. Kermesten elde edilen gelirle maddi durumu yerinde olmayan 4 çocuğa önlük, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri alındı. Alınan malzemeler, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Polisevi'nde düzenlenen törenle çocuklara dağıtıldı. İl Emniyet Müdürü Kutlay Çelik, yardımların polis çocukları tarafından yapıldığını belirterek, 

"İşin mahiyeti küçük, ama anlamı büyüktür. Polis çocuklarının yapmış olduğu bu davranış başka çocuklara da örnek olur" dedi. 

Mehmet Saçlı İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Gönül Yemez, 5. sınıf öğrencisi Emrah Yemez, 7. sınıf öğrencisi Murat Yemez ve Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Aydın Ocak'a hediyeleri, Emniyet Müdür Yardımcısı Erhan Gülveren tarafından verildi. Gülveren, bu örnek davranışı sergileyen polis çocuklarına ise birer adet paten hediye etti.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2006 Cumartesi 17:51:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?