5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Polis Evi'nde 164. yıl resepsiyonu

Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 164. yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'ın ev sahipliğinde bir resepsiyon verildi.

Şanlıurfa Polis Evi'nde düzenlenen resepsiyona Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan ve eşi Ayla Yavaşcan, Belediye Başkanı Dr. A.Eşref Fakıbaba, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yılmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Şükrü Cumhur, Adalet Komisyonu Başkanı Orhan Akartuna, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ.Halil Mutlu, Vali Yardımcısı Abdulmuttalip Akdemir, Vali Yardımcısı Yıldıray Malgaç, Vali Yardımcısı Salih Gelgeç, Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve eşi Gülsüm Durmuşlar, askeri ve mülki erkan, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, ulusal ve yerel basın temsilcileri ve diğer konuklar katıldı.

İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve eşi Gülsüm Durmuşlar misafirleri kapıda karşıladı. Resepsiyonda Şanlıurfa Anadolu Güzel Sanatlar Galerisi Müzik Bölümü öğrencileri tarafından bir müzik dinletisi sunuldu. Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan resepsiyonda yaptığı konuşmada, tüm Türk Polis Teşkilatı'nın 164. kuruluş yıldönümünü ve emniyet mensuplarının bayramını kutladı.

Daha sonra Vali Yusuf Yavaşcan'ın eşi Ayla Yavaşcan, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'ın eşi Gülsüm Durmuşlar ile birlikte pasta kesti.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 12:49:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?