3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Polis miniklere oyuncak dağıttı

TOPLUM DESTEKLİ POLİSTEN MİNİK ÖĞRENCİLERE OYUNCAK HEDİYE

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri tarafından, anaokulu öğrencilerine oyuncak dağıtıldı.

Toplum Destekli Büro Amirliğinin hayırsever esnaftan topladığı oyuncaklar, kentin Hayati Harrani Mahallesi'ndeki Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu'nda Ana sınıfına giden 400 öğrenciye dağıtıldı. Oyuncak dağıtım törenine İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar katıldı. Durmuşlar, oyuncak dağıttığı minik öğrencilerle bir süre sohbet etti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, "Öncelikle bütün öğrencilerimizin yeni yılını kutluyorum. Öğrencilerimizi çok seviyoruz. öğrencilerimizin

yetişmesi için bizde katkı sağlamayı arzu ettik. Okul müdürümüz, velilerimiz öğretmenlerimiz öğrencilerimizin yetişmesi için gayret ediyor, emek veriyor çaba harcıyorlar, destek veriyorlar. Bizde ana sınıfındaki öğrencilere katkı amacıyla aldığımız hediyeleri burada teslim ettik. Amacımız, öğrencilerimizin burada geçen sürelerini daha mutlu daha uygun bir şekilde geçirmeleridir. Onların eğitimine katkı sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 14:26:00
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 23:24:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?