3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Polise bıçakla direndi

Şanlıurfa'da, uyuşturucu madde bağımlısı olduğu öne sürülen iki genç arasında bıçaklı kavga çıktı. Polisin müdahale ettiği kavgada 30 yaşındaki Cuma E., yarı çıplak bir vaziyette bıçağı boğazına dayayarak, uzun süre polise direndi.

Olay; Kamberiye Mahallesi Karakoyun Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre uyuşturucu madde bağımlısı olduğu öne sürülen 30 yaşındaki Cuma E., ile 32 yaşındaki İbrahim D., arasında uyuşturucu madde temini konusunda tartışma çıktı.

Kısa sürede tartışmanın büyümesi üzerine 2 arkadaş birbirine bıçakla saldırmaya başlaması üzerine vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Güven timlerinin kısa sürede müdahale ettiği kavgada gençler, yara almadan birbirinden güçlükle ayırdı. Madde bağımlısı İbrahim D., ise gözaltına alındı. Bu sırada polisi karşısında görüp öfkelenen Cuma E., ise üzerindeki giysileri çıkartıp göğsüne bıçakla kesikler atıp kendisini gözaltına almak isteyen polislere direndi. Vücudu kanlar içerisinde kalan Cuma E., daha sonra bıçağı boynuna dayayarak, kendisine yaklaşmak isteyen polislere 'karakola gitmek istemediğini' bağırdı.

Yaklaşık 30 dakika polise direnen genç havanın soğuk ve yağışlı olmasından dolayı iyice üşümesinden dolayı elindeki bıçağı polise teslim etti. Gözaltına alınan Cuma E., ile İbrahim D., ifadeleri alınmak üzere Sarayönü Polis Merkezine götürüldü. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor
 

...
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2012 Perşembe 12:26:45
Güncelleme :9 Şubat 2012 Perşembe 16:42:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?