30
Nisan
2024
Salı
ŞANLIURFA

Polise iyileştirme talebi

Türk Polis Teşkilatı’nın 160. kuruluş yıl dönümü, Şanlıurfa’da törenlerle kutlandı.

Vali Şemsettin Uzun, milletvekillerinden parlamentoda polisin maddi durumlarının iyileştirilmesi için destek istedi. Polis Günü münasebetiyle Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Vali Şemsettin Uzun, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral M. Tevfik Bedük, CHP Şanlıurfa milletvekilleri Mahmut Yıldız, Vedat Melik, bürokratlar ve davetlilerin katıldığı törende konuşan Emniyet Müdürü Kutlay Çelik, Şanlıurfa’da yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Özellikle çocuklara yönelik faaliyetler sayesinde çocuk suçlu sayısının azaldığını vurgulayan Çelik, bu çalışmaların devam edeceğini söyledi. Polis Teşkilatı’nın bayramını kutlayan Vali Şemsettin Uzun da, güvenlik güçlerinin zor şartlar altında çalışmalarını yürüttüğünü söyledi. Konuşmasında törene katılan milletvekillerine de seslenen Vali Şemsettin Uzun, son zamanlarda Polis Teşkilatı’nda maddi yönden sıkıntılar bulunduğunu ifade ederek, "Sayın parlamenterlerimiz, bu konuyu parlamentoda gündeme getirirlerse memnun oluruz. Gerçektende yapılan hizmet ve alınan maaş belli. Bu konuda parlamenterlerimiz biraz daha hassas davranırlarsa çok memnun olacağız" dedi.

Törende daha sonra görevlerinde başarılı olan şube müdürü ve polis memurlarına Vali Şemsettin Uzun tarafından takdirname verildi. Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen futbol turnuvasında başarılı olan takımlara ödüllerini 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral M. Tevfik Bedük verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2005 Pazar 14:42:24
Güncelleme :11 Nisan 2005 Pazartesi 12:30:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?