5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Polisten huzur operasyonu

VİRANŞEHİR EMNİYETİNDEN HUZUR OPERASYONU

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Viranşehir halkının huzur ve güvenliğini sağlamak, kamu güvenliğini ve yaklaşmakta olan yılbaşı dikkate alınarak akşam saatlerinde huzur operasyonu adı verilen baskınlarla ilçede faaliyet gösteren içkili yerler ve kahvehaneleri denetledi. Yapılan operasyonda savcılık tarafından aranması olan iki kişi gözaltına alındı. Bazı işyerlerine ise cezalar verildi.

Edinilen bilgiye göre, Viranşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından yaklaşmakta olan yılbaşı ve vatandaşın, kamu kuruluşların huzuru ve güvenliği sağlamak amaçlı "Huzur Operasyonu" düzenledi. Yapılan baskınlarla kahvehane, içkili lokaller, internet kafeler gibi umumi açık yerlerde uygulama yapıldı. 1 içkili iş yeri ruhsat bulundurulmaması, 5 kişiye kapalı alanlarda sigara içmesi 2 iş yerinde sigara içirmeye izin verilmesi, 1 iş yerinde canlı müzik yayını ruhsatı olmamaktan, 1 iş yeri ruhsatsız iş yeri

çalıştırmaktan, 1 iş yeri ruhsatsız içki satmaktan, 1 iş yerinde kaçak elektirik kullanmaktan, 3 kişi ye nüfus cüzdanı bulundurmamaktan, cezai işlem uygulandı. Ayrıca arama ve kontroller kapsamında biri İzmir diğeri viranşehir adli makamlarınca aranan 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı. İlçe emniyet müdürlüğü tarafından Yapılan bu uygulamalar yılbaşına kadar sıklaştırılacağı öğrenildi.

VİRANŞEHİR EMNİYETİNDEN HUZUR OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2009 Cumartesi 22:32:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?