5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Polisten kaçarken kaza yaptı

Şanlıurfa'da, arkadaşıyla birlikte şehir gezintisi yapan ve ihbar üzerine peşine takılan polis ekibinden kaçan ehliyetsiz sürücü, kaza yapınca yakayı ele verdi. 

Edinilen bilgiye göre, 63 VK 909 plakalı özel otomobil sürücü belgesi olmadan kullandığı iddia edilen B.Y. (16) ve yanındaki ismi alınamayan bir kişi kentin işlek caddelerinden Atatürk Bulvarı ve Abide kavşağında küçük yaşta otomobil kullandığı ve çevreye rahatsızlık ettiği gerekçesiyle polise bildirildi. Şehir merkezinde polise yakalanmamak için kaçmaya başlayan iki kafadar, polisle aralarında yaklaşık 10 dakika süren kovalamaca yaşandı. Otomobiliyle Yenişehir Mahallesi'nde aşırı sürat yapan ehliyetsiz sürücü, polisten kaçmak isterken 3. Sokak'ta virajı alamayarak önce çocukların oynadığı sol taraftaki yaya kaldırımına çarptı, oradan da sağ tarafta duvara çarparak durabildi. 

Kaza sonucu yara almadan kurtulan sürücü B.Y. ve arkadaşı, olayın şokunu üzerlerinden uzun süre atamadı. Sürücü belgesiz araba kullanırken, polisi görüp kaçan ve kaza yapınca yakalanan 2 kişi, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2007 Pazartesi 11:16:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?