5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Polisten kaçarken kuzenini vurdu!

POLİSTEN KAÇARKEN HUSUMETLİ OLDUĞU AMCA OĞLUNU YARALADI

Şanlıurfa'da polis tarafından aranan İbrahim Halil A. isimli şahıs, kendisini kovalayan polisten kaçarken tabanca ile husumetli olduğu amcasının oğlunu yaraladıktan sonra saklanmak için girdiği bir evde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, polisiye dizilerini aratmayan fıkra gibi olay Şanlıurfa'da gerçekleşti. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, önceki gün bir ev ve iş yerini kurşunladığı iddiasıyla aradığı 28 yaşındaki İbrahim Halil A.'yı Eyyübiye Mahallesi'nde motosiklet üzerinde giderken gördü. Polisin "Dur" ihtarına uymayan İbrahim Halil A. kaçmaya başladı. Kaçan zanlıyı yakalamak için polis ile zanlı arasında kovalamaca yaşandı. Ara sokaklara girerek izini

kaybettiren İbrahim Halil A., sokak arasında kullandığı motosikleti devirdi. Devirdiği motosikletin altından çıkmaya çalışırken karşısına birkaç gün önce kavga ettiği amcası oğlu Görgün A. çıktı. İbrahim Halil A., tabanca ile ateş ederek Görgün A.'yı baldırından yaraladı. Silah sesinin geldiği yere giden polis, yerde yatan Görgün A.'yı hastaneye gönderip tedavisinin ardından başka bir suçtan arandığı için gözaltına aldı.

Silah sesi üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Geç saatlere kadar ara sokaklarda süren aramada polis, İbrahim Halil A.'nın saklanmak için bir eve girdiğini belirledi. Çevresinde geniş güvenlik önlemi aldığı eve operasyon düzenleyen cinayet masası ekipleri aradığı İbrahim Halil A.'yı suç aleti tabanca ile birlikte yakalayarak göz altına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgusu tamamlanan İbrahim Halil A., "Ev ve iş yeri kurşunlamak, adam yaralamak ile polise direnmek" suçlarından, yaraladığı amcası oğlu ise "arandığı suçtan" adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, İbrahim Halil A. ve amcası oğlu Görgün A.'nın sabıkalı oldukları öğrenildi.

POLİSTEN KAÇARKEN HUSUMETLİ OLDUĞU AMCA OĞLUNU YARALADI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 16:17:02
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 17:48:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?