4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Polisten silah sergisi

POLİS TEŞKİLATI'NIN 165. YILDÖNÜMÜ

Türk Polis Teşkilatı'nın 165. yıldönümü nedeniyle Şanlıurfa'da silah sergisi açıldı.

Mozaik Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen sergi açılışına Şanlıurfa Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Emniyet Müdürü yardımcıları, polisler ve çok sayıda davetli katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, Polis Teşkilatı'nın 165. yıl dönümünü kutladıklarını belirterek, "Pazartesi günü başlayan etkinliğimiz Cumartesi günü sona erecek. Bugün de burada Türk Polis Teşkilatının görev yaparken kullandığı bir kısım silahları burada sergiliyoruz. Görülüyor ki Türk Polis Teşkilatı çağ ve teknolojiye ayak uydurmuş. Vatandaşımızın can ve mal güvenliği için ciddi bir şekilde çalışmaktadır. Bu vesile ile ben tüm Türk Polis Teşkilatında görev yapan değerli arkadaşların polis gününü kutluyorum. Bugüne kadar bu meslekte şehit olmuş Türk polislerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Görev başındaki arkadaşlara da kazasız belasız bir vazifeyi ifa etmelerini temenni ediyorum" dedi.

Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ise "Günümüzde kullanmış olduğumuz teknik cihaz ve aletlerle birlikte gelişmemizi gösteren durum ortada. Hayırlı olsun diyorum. Şimdiye kadar görev uğruna, vazife uğruna, milletimizin birlik ve beraberliği uğruna, can ve mal emniyeti görevini yaparken şehit düşen tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Görev başındaki arkadaşlara da başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Emniyet Müdürü Yardımcıları ve sergiye katılan davetliler, sergiyi gezdi.

POLİS TEŞKİLATI'NIN 165. YILDÖNÜMÜ
POLİS TEŞKİLATI'NIN 165. YILDÖNÜMÜ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 12:20:04
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 13:28:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?