5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Postacıların futbol turnuvası

Şanlıurfa PTT Başmüdürlüğünce düzenlenen kurum içi salon futbol turnuvası sona erdi.

Kapalı spor salonunda bir haftadır devam eden müsabakalarda final ve yarı final maçları oynandı. Eski Milli hakemlerden Serdar Tatlı'nın yönettiği final maçında PTT Başmüdürlük karması Viranşehir PTT Merkez Müdürlüğünü 6-3 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada ikinciliği Viranşehir PTT Merkez Müdürlüğü alırken üçüncülüğü Şanlıurfa PTT merkez müdürlüğü aldı.

Çekişmeli geçen final maçını Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ, Meteoroloji Bölge Müdürü Osman Şimşek, Gelir İdaresi Müdürü Cemal Demir, PTT Başmüdürü Ali Aybal ve çok sayıda PTT personeli izledi.

Turnuva hakkında bir açıklama yapan Şanlıurfa PTT Başmüdürü Ali Aybal, "Uzun zamandır herhangi bir etkinlik düzenlememiş olan Başmüdürlüğümüzde personelin motivasyonunu artırmak, kaynaşmayı sağlamak, sportif etkinliklere imkan vermek, dostluk ve kardeşliği pekiştirmek için böyle bir turnuva düzenledik. Turnuvaya 6 takım katılmış olup, final maçımızı eski milli hakemlerimizden Serdar Tatlı hocamız yönetti. Kendisine, maçlarımızı izleyen kurum müdürlerine ve müsabakalara katılan tüm takımlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ödül töreninde takımlara kupaları ilde bulunan kurum müdürleri verirken, PTT Başmüdürü Ali Aybal tarafından Milli hakem Serdar Tatlı'ya final maçının anısına PTT logosu olan bir saat armağan edildi.
Turnuvada en centilmen sporcu Ahmet Onat, en gölcü sporcu Farabi Kesik, en centilmen takım Muhasebe Müdürlüğü ödüllerini PTT Personel Müdürü Fevzi Kesik'in elinden aldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2009 Pazartesi 17:28:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?