3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Projede mutlu son!

KEPEZ TEPELERİ TAŞKIN KORUMA PROJESİNDE MUTLU SON

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar belediyesi tarafından yaptırılan ve finansmanı Avrupa Birliği (AB) tarafından karşılanan "Kepez Tepeleri Kaynaklı Taşkın Koruma Projesi" inşaat uygulamasının sona ermesi Gençlik parkında düzenlenen bir dizi etkinliklerle kutlandı.

Ceylanpınar Belediyesi'nin Kepez Tepeleri havzasındaki taşkın sularının kapalı tahliye kanalları ile ilçedeki, Antep Deresi'ne bağlanmasını sağlayacak "Kepez Tepeleri Kaynaklı Taşkın Koruma" projesinin sona ermesi nedeniyle ilçe gençlik parkında bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ilçe Kaymakamı İlker Özerk Özcan, belediye başkanı İsmail Arslan ve diğer konuklar gerçekleştirdi. Projenin hayata geçirilmesi aşamasında emeği geçenlere plaket takdim

edildi. Etkinlikte sahne alan 7 Mevsim müzik grubu seslendirdikleri parçalarla etkinliği izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Etkinlikte ilçe Kaymakamı İlker Özerk Özcan, belediye Başkanı İsmail Arslan, DSİ Bölge Müdürü, Gap İdaresi Yöneticileri, BDP Şanlıurfa il başkanı İbrahim Ayhan, Viranşehir BDP ilçe Teşkilatı, Ceylanpınar BDP ilçe Teşkilatı ve çok sayıda ilçe halkı hazır bulundu.

KEPEZ TEPELERİ TAŞKIN KORUMA PROJESİNDE MUTLU SON
KEPEZ TEPELERİ TAŞKIN KORUMA PROJESİNDE MUTLU SON
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2010 Cuma 10:27:04
Güncelleme :2 Ekim 2010 Cumartesi 11:49:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?