5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Projelerini evlerde anlatıyor

Yaklaşan mahalli seçimler öncesi seçim heyecanı artarken, Şanlıurfa merkeze bağlı Karaköprü Beldesinde seçim atmosferi hız kesmiyor.

Güneydoğu'nun incisi konumundaki Karaköprü Beldesinde partilerde seçim heyecanı giderek artıyor. Karaköprü Beldesinin AK Partili Belediye Başkan Adayı Ahmet Güzel, seçim çalışmalarını özellikle ev toplantılarıyla sürdürüyor. Mesai saatlerinde belediyede normal çalışmalarını ve hizmetlerini sürdürdüğünü belirten Karaköprü Belediye Başkanı Ahmet Güzel, "Seçime artık sayılı günler kaldı. Biz 10 yıl içerisinde kimsenin hayal edemeyeceği hizmetlere imza attık. Bir köyü şehir yaptık ve bu şehir ülkemizin 78 vilayetinden göç alan nadir yerleşim yeri oldu. Biz hizmet ve yatırım yaptık, çok az parayla büyük işler başardık. Bizim 10 yıllık süreçte harcadığımız bütçe, bazı Belediyelerin 6-7 aylık gelirlerine eş değerdir. Vatandaşlarımızın kafasını bulandıranlar oluyor. 'Yok böyle yok şöyle oldu.' Biz hizmet yaptık ve çamur atıyorlar. Halkımız Karaköprü'nün geçmişini hatırladıklarında neler yaptığımızı çok iyi biliyorlar" dedi.

Ev toplantılarında özellikle yeni dönemde yapacakları yatırım ve projeleri anlatan Ahmet Güzel, "Düne kadar yürüyecek yolumuz, oturacak bankımız yoktu. Şimdi çok sayıda ana caddeler, yollar, parklarla Karaköprü donatıldı. Şimdi ise daha çok sosyal ve kültürel çalışmalara ağırlık vereceğiz" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 10:35:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?