4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Proses sahiplerine eğitim semineri

ŞANLIURFA BELEDİYESİ'NDE PROSES SAHİPLERİNE, EĞİTİM SEMİNERİ

Şanlıurfa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü "Hizmet İçi Eğitim Semineri" kapsamında birim amirlerine, sorumlularına ve kalite temsilcilerine "Proseslerin Yönetimi, Etkileşimi ve İyileştirme Teknikleri " konulu bir semiler gerçekleştirdi.

Strateji Geliştirme Müdürlüğü işbirliğinde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Uzmanı M. Uğur Özdeniz tarafından verilen eğitimin ilk oturumu Birecik ilçesinde gerçekleştirilirken ikinci oturumu ise Şanlıurfa'da yapıldı. Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcıları, birim amirleri ve kalite temsilcilerinin katıldığı toplantıda katılımcılara "Proseslerin Yönetimi, Etkileşimi ve İyileştirme Teknikleri " hakkında önemli bilgiler aktarıldı.

2 gün süren eğitimin oldukça faydalı geçtiğini belirten Belediye Başkanı Fakıbaba, "Eğitim çalışmalarımız devam ediyor. Eğitimlerin düzenlenmesinde büyük emekleri olan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ve Strateji Geliştirme Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ayrıca bizi kırmayıp davetimizi kabul ederek Şanlıurfa'ya gelen ve bilgileriyle personellerimizi aydınlatan TSE Uzmanı M. Uğur Özdeniz'e ise ayrıca minnettarlık duyuyorum" dedi.

ŞANLIURFA BELEDİYESİ'NDE PROSES SAHİPLERİNE, EĞİTİM SEMİNERİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 14:33:04
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 15:35:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?