5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Protokol askerle bayramlaştı

SINIR KARAKOLLARINDA BAYRAMLAŞMA

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki sınır karakolları bayramda unutulmadı.

Akçakale ilçesi 7. ve 10 kilometredeki sınır karakollarında nöbet tutan askerler Kurban Bayramı'nda unutulmadı. Sınır Karakol'u ziyaretine Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Garnizon Komutan Personel Yüzbaşı Vehbi Şahbaz ve Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kamil Türkdönmez katıldı. Tekçe Karakoluna uğrayan heyet buradaki askerlerle bayramlaşıp durumlarını sordu. Heyet kulede nöbet tutan askerlerin yanına giderek bayramları kutlandı ve moral desteği verdi.

Tekçe Karakolunu ziyaret eden Kaymakam ve birlikteki heyet, bir süre karakolda oturarak karakol komutanından durum ile ilgili bilgi aldı.

Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, beraberinde getirdiği kurbanı şehit askerler adına kesti. Yapılan ziyaret ile kısa bir değerlendirme yapan Kaymakam Şefik Aygöl "Sınırda vatani görev yapan vatanın yiğit evlatlarını ziyaret ederek şehitler anısına bir kurban adadık. Asker sınırı ve ülkeyi canı pahasına namusu gibi korumaktadır. Bizim bu yiğit vatan evlatlarını bayramda mahzun bırakmayız. Gelip bayramlarını kutladık ve buradan ayrılıyoruz" dedi.

SINIR KARAKOLLARINDA BAYRAMLAŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2009 Cumartesi 10:46:01
Güncelleme :28 Kasım 2009 Cumartesi 11:41:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?