2
Mayıs
2024
Perşembe
ŞANLIURFA

Rekortmen Urfalı iş arıyor

2003 yılında bin 500'e yakın rekorun yer aldığı Guinnes Rekorlar Kitabı'na adını yazdıran Bağ-Kur emeklisi Mehmet Aslan, kırılması zor bir rekora imza attığını, ancak bugüne kadar kendisine belge verilmediğini kaydetti. Aslan, "Akşamları beni evden telefon ile arayanlar oluyor. Yabancı dil konuştukları için anlayamıyorum. Bir an önce belgemi göndersinler" diye konuştu.
500 kişi arasında Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardığını ifade eden Mehmet Aslan, "İş için hangi kapıyı çaldıysam yüzüme kapandı. Lokanta ve fırın işinden iyi anlıyorum. Şanlıurfa'da bulunan lokanta ve fırınlarda çalışmak için iş istedim. İşyeri sahipleri, 'sen çok yemek ve ekmek yiyorsun, kusura bakma seni işe alamayız' diye geri çevirdiler. Bağ-Kur emekli maaşı ile geçiniyorum. 250 milyon liranın 150 milyon lirasını ev kirasına ödüyorum. Yetkililerden iş vermesini bekliyorum" şeklinde konuştu.
Şanlıurfalı Mehmet Aslan'ın eşi Nurten Aslan ise, hayatında hiçbir değişiklik olmadığını, ancak iş için eşinin hangi kapıyı çaldıysa yüzüne kapandığını söyledi. Nurten Aslan, "Rekorlar kitabına giren eşimin belgesini göndermelerini bekliyoruz. Ben ve çocuklarım hasta olduğumuz için yetkililerin eşime iş vermesini bekliyorum" dedi.
FERHAT ÖZER - ŞANLIURFA (İHA)
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2004 Salı 13:06:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hamza aslan IP: 212.175.112.xxx Tarih : 13.01.2009 10:26:09

helal olsun valla allahiye kurban ye ye ye afiyet olsun midyat &şanlıurfalı hamza