4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Rektör Omay'dan ADAG'a ziyaret

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ'NDEN ADAG VAKFI'NA ZİYARET

Mardin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay ve eşi Asuman Omay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürbüz Aksoy ile birlikte Akademik Dayanışma Araştırma ve Geliştirme Vakfı (ADAG) Şanlıurfa Şubesi'ni ziyaret etti.

Heyeti, ADAG Vakfı Şube Başkanı Doç Dr. Süleyman Yılmaz, eşi Filiz Yılmaz, Prof. Dr. Akın İşcan, Prof. Dr. Musa Kazım Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Demir ve ADAG Şanlıurfa mensupları ile Harran Üniversitesi'nden pek çok öğretim üyesi karşıladı.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü ve beraberindeki heyet, ADAG Vakfında Harran Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Musa Kazım Yılmaz'ın sunduğu seminere iştirak ettiler. Seminer sonrasında, ADAG Şube Başkanı Doç Dr. Süleyman Yılmaz, Rektör Omay'ı vakıf mensuplarına ve vakıf mensuplarını da rektör ve beraberindeki heyete tanıştırdı. Rektör Omay, Şanlıurfa'daki böyle bir akademik toplulukla tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Samimi bir sohbet ortamında, Rektör Omay ile vakıf mensupları Şanlıurfa'da düzenlenen "Arapların Gözüyle Türkler" sempozyumunu, YÖK'ün Suriye Üniversiteleri ile yaptığı ortak protokolleri, Mardin Üniversitesi'nin son dönemde yaptığı sosyal etkinlikleri ve icraatlarını değerlendirdiler. Sohbet sonunda, ADAG Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Doç Dr. Süleyman Yılmaz, Mardin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay, eşi Asuman Omay ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürbüz Aksoy'a nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Rektör Omay'ı

Nisan ayı sonunda Şanlıurfa'da sunmayı planladıkları "Sokak Çocukları ve Toplumsal Duyarlılık Refleksi" başlıklı etkinliğe davet etti. Heyetler karşılıklı iyi niyet ve başarı dilekleriyle vedalaştılar.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 13:20:05
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 15:36:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?