3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Resim öğretmenlerinden sergi

ŞANLIURFA'DA

Şanlıurfa'da 7 ayrı resim öğretmeni tarafından hazırlanan "Yedirenk" Resim Sergisi Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın katılımıyla Belediye Sergi Salonu'nda açıldı.

Yağlıboya, gravür, linol baskı ve karışık tekniklerden (alçı, akrilik, ip) oluşan 48 adet eserin yer aldığı sergiyi gezen Başkan Fakıbaba, eserlere hayranlık duyduğunu ifade etti. 7 ayrı görsel sanatlar hocası tarafından hazırlandığı için resim sergilerine "Yedirenk" ismini verdiklerini belirten Ahmet Salih Öncel, "7 ayrı farklı şehirlerden ve kültürlerden gelen öğretmen arkadaşımızın bir araya gelerek hazırladığı serginin açılışını yapmanın gururunu yaşıyoruz. Resim sergimizi ilginç kılan tek şey birlik, beraberlik ve dostluk içinde dünyaya bu yedi temel rengin güzelliğini anlatmasıdır. Bu sergimizde bizi yalnız bırakmayan başta değerli Belediye Başkanımız Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya, akademisyen hocalarımıza, öğretmen arkadaşlarımıza ve bütün dostlarımıza ben ve altı arkadaşım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ahmet Salih Öncel, M. Ali Gözübenli, Şirvan Gözübenli, Yasemin İsmail, Sibel Göktepeli, Fatma Dirican ve Nihal Yıldırım'ın eserlerinden oluşan Yedirenk Resim Sergisi'nin 1 hafta boyunca sanatseverlere açık kalacağı bildirildi. Serginin açılışına Başkan Fakıbaba'nın yanı sıra Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın ve Habib Arslan ile çok sayıda davetli katıldı.

ŞANLIURFA'DA
ŞANLIURFA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 10:22:03
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 13:39:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?