5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

'Reyhan 02' operasyonda 20 tutuklama

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ve Adıyaman Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile 13 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Reyhan 02' adlı operasyonda gözaltına alınan 23 kişiden 20'si tutuklandı.

Şanlıurfa ve Adıyaman Emniyet Müdürlükleri'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları çalışma ile sigara kaçakçılığı suç organizasyonu merkezinin Şanlıurfa ili ve çevre iller olduğunu tespit etmişti. Şanlıurfa il merkezi ile Siverek ilçesi, Hatay, Gaziantep ve Diyarbakır il merkezlerinde 32 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, piyasa değeri 700 bin YTL olan 192 bin 802 paket kaçak sigara ele geçirilmiş, 23 kişi de gözaltına alınmıştı.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan ve hakim karşısına çıkarılan 23 şahıstan M.B., M.A.M., L.P., H.İ., N.P., S.M., N.G., H.E., M.E.G., İ.A., M.A.G., H.Ş., M.K., A.A., O.A., M.B., Ç.U., G.G., H.M. ve R.S., 'kaçak sigara bulundurmak ve satışını yapmak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 3 şahıs da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 16:57:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?