5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Ronaldo'ya amatör rakip

Şanlıurfa'da inanılmaz hareketler sergileyen 21 yaşındaki amatör futbolcu izleyenleri kendine hayran bırakıyor.

Amatör olarak 10 yıldır futbol oynayan 21 yaşındaki İbrahim Aslan, futbol topu ile profesyonel futbolcuların yapmakta zorlandığı şık hareketleri yapıyor.

Hiç bir yerde eğitim ve kurs almayan Aslan, kendi çabalarıyla öğrendiği futbolu gelecekte memleketi Şanlıurfa'daki çocuklara öğretmeyi amaçlıyor. Büyük bir Ronaldo hayranı olan İbrahim'im en büyük hedefi ise Ronaldo ile karşılıklı futbol oynamak. Yaptığı hareketleri izleyenler gözlerine inanamazken, genç sporcu kendi klipini kendi çekti.

Büyük bir Ronaldo hayranı olduğunu kaydeden 21 yaşındaki genç sporcu İbrahim Aslan, dünyaca ünlü isimlerin yapabildiği hareketleri sergileyebildiğini belirterek, "Büyük bir Ronaldo hayranıyım. Şu anda Ronaldo, Robinho, Ronaldinho gibi dünyaca ünlü sporcuların hareketlerini yapmakla meşgulüm. Ayrıca futbol konusunda da onların taklidini yapabiliyorum. Tabi bunu herkes yapamaz, bu bir istikrar gerektirir. Bunun için çabalıyorum. 10 yaşından beridir bu işi yapıyorum ve başardığımı da inanıyorum.

Çevremdekiler de böyle söylüyor ve devam edeceğim. Şu anda hiçbir takımda oynamıyorum" dedi.

Sakatlığı nedeni ile futbola bir süre ara verdiğini ifade eden genç top cambazı, "Geçen ay ayağımın halı sahada sakatlanmasından dolayı futbola bir süre ara verdim. Ama devam edeceğim ve inanıyorumki bir takım da daha 15 yıl oynayabilirim. Teknik açısından kendimi son derece geliştirdim. Sadece fiziki alanda kendimi yetiştiremedim. Ama o da kısa bir süre ile olur. Kimse beni yetiştirmedi. Ama ben gelecekte Şanlıurfa çocuklarını yetiştireceğim. İleride en büyük hedefim; Ronaldo ile karşı karşıya hareket yapmaktır" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 12:59:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?