5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şampiyon boksçulara altın hediye

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, 26 Haziran -11 Temmuz 2008 tarihleri arasında Gümüşhane'de yapılan Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası'nda şampiyon olan Şanlıurfa Boks Takımı'nın genç oyuncularını, birer Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Emin Önen'in de katılımı ile belediye başkanlık makamında düzenlenen ödül töreninde, şampiyon olan boksçuları tebrik eden Belediye Başkanı Fakıbaba, genç boksçuları birer Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi. Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası'nda büyük başarı yakalan genç sporcuları tebrik eden Başkan Fakıbaba, yakalanan başarıdan dolayı gurur duyduklarını ifade etti.

26 Haziran-11 Temmuz 2008 tarihleri arasında Gümüşhane'de yapılan Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası'na antrenörleri Murat Akaltun idaresinde katılan Şanlıurfa Boks Takımı oyuncularından 72 kiloda Mazlum Sönmez, 62 kiloda Mehmet Kalkan, 59 kiloda Mahsun Yenidünya ve 44,5 kilo da Servan Boz kilolarında şampiyon olarak Şanlıurfa'yı adına yakışır bir şekilde temsil etmişlerdi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 18:39:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?