30
Nisan
2024
Salı
ŞANLIURFA

Sanayi Sitesi karıştı!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığı’nın, şehir içinde bulunan sanayi sitesini şehir dışına çıkarmak için başlattığı çalışmalar çerçevesinde bugün işyerlerini mühürlenmeye başlayan zabıta ekipleri ile esnaf arasında gerginlik yaşandı.

Şehir merkezindeki sanayi sitesinde bulunan tamircileri grup grup Evren Sanayi Sitesi’ne taşımak için çalışmalara başlayan Şanlıurfa Belediyesi, esnafın verilen süre zarfında işyerlerini boşaltmaması üzerine dükkanları mühürlemeye başladı.

Bugün sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemi altında sanayi sitesine gelen zabıta ekipleri, işyerlerini bir bir mühürledi. Esnafın tepkisi ve engellemesini polis ekiplerinin yardımıyla geçen zabıta ekipleri ile esnaf arasında sık sık gerginlikler yaşandı.

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ya tepki yağdıran esnaf, işyerlerinin kapanması halinde sıkıntılar yaşayacaklarını ve belediyenin kendilerine yer göstermediğini belirtti. Zabıta ekiplerinin mühürleme çalışmalarına engel olmak isteyen esnafın müdahalesi bölgede bulunan polisler tarafından engellendi.

Zabıta ekipleri mühürleme çalışmasını sürdürürken, bir grup esnaf da Şanlıurfa Belediye Başkanlığı’na yürümeye başladı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2005 Perşembe 10:52:48
Güncelleme :10 Haziran 2005 Cuma 13:30:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehto IP: 85.105.60.xxx Tarih : 17.02.2008 10:30:09

Sayın başkanım yaptığınızla o kadar mazlumun o kadar yetimin hakkını üstünüze aldınız bu esnafın hali sizin umurunuzda değil millet bu vakitten sonra hırtsızlıklar ve kapkac cılıklar mı yapsın inanın kı bu sonu gelmeyen saçma sapan uygulamalar bizi bir gün işin içinden cıkılmaz hale koyacak ve sizde bu ünvanınızdan dolayı hem maddi hemde manevi yaralar alacaksınız bunu yanliş anlamayanız biz sizi sevdigimizden dolayı bu insanlara yardımcı olmanızı dilerim ve inanınki bu şeçimde sizi o makama layık gören vatandaşlar sizi ordan da kolaylıkla indirir lütfen anlayışlı ve ileri ğörüşlü olmanızı diler ve yine urfa ya yenililer kazan dırmanızı dilerim saygılarımla mehto