3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Saniye saniye hırsızlık anı

ŞANLIURFA'DA SANİYE SANİYE HIRSIZLIK ANI

Şanlıurfa'da 14 yaşındaki hırsızlık zanlısı, işyeri sahibinin müşterilerle ilgilenmesi sırasında masa üzerinde bulunan cep telefonunu el çabukluğuyla çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay geçtiğimiz Cumartesi günü Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan spot pazarında meydana geldi.

Sabah saatlerinde Mehmet Haktankaçmaz'a ait beyaz eşya mağazasına giren 14 yaşındaki V.K. bir süre mağaza içerisinde dolaşarak eşyalarla ilgilendi. Bu sırada mağazada çalışan işçiler, başka müşterilerle ilgilenirken, hırsızlık zanlısı V.K. masa üzerindeki 350 TL değerindeki cep telefonunu almak için sürekli işçileri gözetledi. Bir an işçilerin dalgınlığı üzerine masaya yönelen zanlı, cep telefonunu el çabukluğu ile masadan alarak, cebine koyup tekrar mağaza çalışanlarının yanına yöneldi. Bir süre içerde dolaşan hırsız daha sonra mağazadan çıkarak, hızla olay yerinden uzaklaştı. Masa üzerinde cep telefonun olmadığını fark eden mağaza çalışanları durumu polise bildirdi. Olay yerine giden polis ekipleri, hırsızlık zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

Olayı anlatan mağaza sahibi Mehmet Haktankaçmaz, "Olay Cumartesi günü meydana geldi. Ben bir taziye dolayısıyla iş yerinden ayrıldım. Dükkanı elemanlara teslim etmiştim. İş yerine gelen müşteriler, tost makinesi falan alacaklardı. Mağazaya giren küçük bir hırsız, elemanımız müşterilerle ilgilenirken, o da masada bulunan cep telefonunu alıp cebine koyup ve buradan uzaklaştı. Güvenlik güçlerine haber verdik. Polisler buraya geldi. Hırsızın eşgalini hemen tanıdılar ve gerekeni yapacaklarını söylediler" dedi.

ŞANLIURFA'DA SANİYE SANİYE HIRSIZLIK ANI
ŞANLIURFA'DA SANİYE SANİYE HIRSIZLIK ANI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2010 Pazartesi 15:38:01
Güncelleme :18 Ekim 2010 Pazartesi 16:28:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?