2
Mayıs
2024
Perşembe
ŞANLIURFA

Şanlıurfa: Sağlık Müdürlüğüne iki yeni isim atandı

Siverek Devlet Hastanesi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde görev yapan evli ve bir çocuk babası Dr. Nurettin Bulut Sağlık Müdürlüğü’ndeki müdür yardımcılığı görevine başladı. 112 Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Sağlık Ocakları Şube Müdürlüğü, Ana Çocuk Sağlık ve Aile Planlaması Merkezi ve Devlet Hastanesi Kan Merkezi ve Talasemi Birim sorumlusu olarak görev yapan evli ve bir çocuk babası olan Dr. Hakan Özalper Sağlık Müdür Yardımcılığı görevine bu hafta içinde başlayacak.


Sağlık Müdürlüğü’nün bir çok biriminde çalışan ve tecrübe kazanmış hekimlerin Sağlık Müdür Yardımcılıklarına getirilmesi ile müdürlüğe bağlı birimlerin halka verdiği hizmetlerin koordinesi ile süratli ve en iyi şekilde hizmet verilmesinde faydalı olacağı belirtildi.
Sağlık Müdürlüğü’nde bulunan 5 yardımcılık kadrosundan üçünde Dr. Necip Yemenici, Dr. Sait Koyuncu ve Dr. Müslüm Kutlu görev yapıyordu. Müdür yardımcılıklarına yapılan iki atamayla 5 yardımcı kadrosu tamamlandı.

iha-ş.urfa
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2004 Pazartesi 19:07:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?