2
Mayıs
2024
Perşembe
ŞANLIURFA

Şanlıurfa: ŞTSO ile Finansbank arasında kredi anlaşması

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞTSO) ile Finansbank arasında kredi anlaşması imzalandı.

Şanlıurfalı işadamlarına uygun şartlarda kredi sağlayacağı açıklanan anlaşma için ŞTSO’da bir tören düzenlendi. ŞTSO Başkanı İsmail Demirkol ile Finansbank Adana Bölge Müdürü Hamdi Ergen’in imza koyduğu anlaşmaya göre, bölge işadamları uygun şartlarda kredi alabilecek ayrıca, 5 milyar liraya kadar hızlı kredi tahsisi yapabilecek.

Kredi anlaşmasıyla ilgili olarak bilgi veren Finansbank Adana Bölge Müdürü Hamdi Ergen, "Finansbank özel kredi olanakları sunduğu Şanlıurfa paketinde işletme kredileri için 12 aya kadar sabit faiz garantili 18 aya kadar vade, yatırım ihtiyacı olan üyelere ise 18 aya kadar sabit faiz garantili 24 ay vade ve çok hızlı tahsis imkanları sunuyor. KOBİ’lere rahat hareket etme fırsatı vermenin amaçlandığı projede, kredilerin faiz oranları yüzde 2.50 ile 2.95’ten başlamakta. Ayrıca Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine 5 milyar limite kadar hızlı kredi tahsisi yapılabilecek" dedi.
Kredi sözleşmesine imza atan ŞTSO Başkanı İsmail Demirkol, bölge yatırımcısının yeni bir maddi desteğe daha kavuştuğunu söyledi.

ŞANLIURFA-(İHA)
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2004 Salı 00:00:11
Güncelleme :11 Ocak 2004 Pazar 15:30:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?