3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Şanlıurfa bayrama hazır

ŞANLIURFA'DA RAMAZAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Şanlıurfa Belediyesi, vatandaşların Kadir Gecesi ile Ramazan Bayramı'nı rahat ve huzur içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla bir dizi önlemler aldı.

Bayramın 1. ve 2. gününde Şanlıurfa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne ait toplu taşıma araçları kent merkezine ve Yeni Aile Mezarlığı'na ücretsiz yolcu taşıyacak. Şanlıurfa Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise Kadir Gecesi ve arife gününden itibaren 4 günlük bayram tatili süresince kent merkezleri ile mezarlıkları sürekli denetim altında tutacak. "Alo 153" Beyaz Masa'ya gelen şikayetler ise en kısa sürede çözüme kavuşturulacak.

Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili M. Fevzi Yücetepe, vatandaşların Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı huzur içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla bir dizi önlemler aldıklarını belirtti. Ramazan ayı öncesinde halkın daha rahat ve huzurlu bir ortamda ibadet edebilmeleri için bazı hazırlıklar yaptıklarını hatırlatan Yücetepe, "Ramazan ayının son haftasına girmiş bulunmaktayız. Cumartesi ve Pazar günü özellikle kentimize Türkiye'nin dört bir yanından binlerce vatandaşın akın etmesi bekleniyor. 4 Eylül

Cumartesi gecesi Balıklıgöl'de Bedüzzaman Said Nursi anısına okutulacak olan mevlid-i şerif ve ertesi gün mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle Balıklıgöl yerleşkesine yoğun bir ilgi olacak. Şanlıurfa Belediyesi olarak gerek zabıta, gerekse de Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler gece boyunca bu bölgede görev yapacak. Arife günü dahil olmak üzere bayramın 3 gününde Şanlıurfa Belediyesi olarak tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı bir kez daha kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Belediyesi'nde bayramlaşma töreni, bayramın 2. günü saat 14.00 ile 15.00 saatleri arasında Sergi Salonu'nda yapılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 17:03:03
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 18:50:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?