5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfa Belediyespor üzgün

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Şanlıurfa Belediyespor'da Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, Şanlıurfaspor karşısında aldıkları mağlubiyeti talihsiz bir yenilgi olarak değerlendirdi.

Teknik Direktör Hüseyin Dağ, kulüpte yaptığı açıklamada, sahaya kazanmak için çıktıklarını ve 3 puanı Şanlıurfaspor'a verdiklerini belirterek, "Bizim için talihsiz bir yenilgi oldu. 3 puanı aynı memleketin diğer takımına verdik. Ama 3 puanın yabancı bir takıma gitmemesi beni sevindirdi" dedi.

Küfür eden sporculara rant sağlanmaması gerektiğine işaret eden Dağ, "Birbirimizi aldatmamız gerekiyor. Eğer küfür eden sporculara rant sağladığımız zaman daha kötü olur. Sporcularımızın centilmence sadece oyunlarını oynamaları gerekiyor. Gözleri ve kulaklarının sahada bulunması gerekiyor" diye konuştu.

Bir kulübün bir yerlere gelebilmesi için tesisleşmesi gerektiğine inandığını söyleyen Hüseyin Dağ, "Yeni stadın tesis anlamında, bir yerlere geleceğine inanmıyorum. Eğer bir kulüp bir yerlere gelecekse önce tesisleşmelidir. Alt yapıdan sporcularımızın gelişebilmesi için sahamızın olması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor karşısında kaybettikleri 3 puanı Gaskispor maçında telefi etmek istediklerini sözlerine ekleyen Dağ, alabildikleri kadar puan alacaklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 12:41:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?