2
Mayıs
2024
Perşembe
ŞANLIURFA

Şanlıurfa İtfaiye Müdürü silahlı saldırıda yaralandı

Edinilen bilgiye göre, saat 22.00 sıralarında Faik Dağlı yönetimindeki 63 AC 002 resmi plakalı Şanlıurfa Belediyesi’ne ait itfaiye otosu ile Gürcü Tepe Mevkii’nde bulunan su deposunu kontrole giden İtfaiye Müdürü Abdurrahman Ayıldağ, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce açılan ateş sonucu omzundan yaralandı.

Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavisi yapılan Ayıldağ, taburcu edildi. Hastaneden çıktıktan sonra görev yerine gelen Ayıldağ, yakınlarının ’geçmiş olsun’ dileklerini kabul etti. Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba da ’geçmiş olsun’ dileklerinde bulunmak üzere Ayıldağ’ı ziyarete geldi. Ayıldağ, " Gürcü Tepe su dagıtım tesislerine gidiyorduk. Birden ateş açıldı. Tesadüf eseri olan birşey diye düşünüyorum. Bizim kimseyle birşeyimiz yok" diye konuştu.
Abdurrahman Ayıldağ’ın 6 yaşındaki oğlu Suphi Ayıldağ, babasının vurulmuş halini görünce boynuna sarıldı. Abdurrahman Ayıldağ, oğlunu sakinleştirmeye çalıştı.

İtfaiye aracı ve Ayıldağ’a yapılan saldırıyla ilgili olarak Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı operasyon başlattı. Şehrin giriş ve çıkış noktalarında kontrol ekipleri oluşturan emniyet güçleri, saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

iha-ş.urfa
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2004 Cumartesi 11:02:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?