3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Şanlıurfa:Kaçırılan şoförlerin evinde gözyaşı

Irak’ta El Kaide yanlısı El Zerkaviye bağlı militanlarca kaçırıldığı açıklanan Türk şoförü Sait Onurlu’nun evinde hüzün ve gözyaşı hakim. Türk şoförün annesi, eşi, çocukları ve yakınları Sait Onurlu’nun serbest bırakılması için yetkililerin bir an evvel harekete geçmesini istedi.
Yaklaşık 20 gün önce Irak’a akaryakıt götüren Şanlıurfa’nın Birecik İlçe nüfusuna kayıtlı Sait Onurlu’dan bir süreden beri haber alamayan yakınları bugün sabah saatlerinde Onurlu ile ilgili haberle sarsıldı. Televizyon haberlerinden Sait Onurlu’nun kaçırıldığını öğrenen aile, tedirgin. Hüzünlü aile, yetkililerin bir an evvel harekete geçmesini istiyor.
Sait Onurlu’nun eşi Hatice Onurlu, Türk yetkililerin bir an evvel oğlunu kurtarmasını talep ederken, Irak’ta yaşanan kaçırılma olaylarına da bir çözüm bulunması gerektiğini dile getirdi. Gözyaşları içerisinde evladına kavuşmak için dua eden Hatice Onurlu, milletvekillerinden yardım istedi.
Irak’ta kaçırılan Türk şoför Sait Onurlu’nun eşi Yurda Onurlu ile 6 çocuğu, gözyaşları içerisinde babalarından haber bekliyor. Her saat başında haberleri izlemek için televizyon etrafına toplanan yakınları Sait Onurlu’yu ekranda görünce gözyaşlarına boğuldu. Sait Onurlu’nun eşi Yurda Onurlu, eşinin bir an evvel kurtarılmasını isterken, oğlu Murat Onurlu, yetkililerin harekete geçerek babasını getirmelerini talep etti.
ŞANLIURFA - İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2004 Pazar 12:28:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?