3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Şanlıurfa misafirperverliğini gösterdi

KUPA MASASINA BİR GÜNDE 36 BAŞVURU YAPILDI

5 Mayıs'ta Şanlıurfa'da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesi öncesinde otellerde ve konukevlerindeki doluluk oranlarını göz önünde bulunduran Şanlıurfa Belediyesi, kente gelecek olan taraftarları aile olarak evlerinde misafir edecek gönüllü vatandaşlar arıyor.

Fenerbahçe-Trabzonspor arasında 5 Mayıs'ta Şanlıurfa GAP Arena Stadyumunda oynanacak olan final mücadelesi öncesinde Şanlıurfa misafirperverliğini tüm Türkiye'ye duyurmayı planlayan Şanlıurfa Belediyesi, otellerde ve konukevlerindeki doluluk oranlarını göz önünde bulundurarak, ailesi ile birlikte Şanlıurfa'ya gelen taraftarları, belirleyecekleri kardeş ailelerin evlerinde misafir etmeyi hedefliyor.

Konu hakkında titiz bir çalışma yürüttüklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı M. Fevzi Yücetepe, Şanlıurfa Belediyesi olarak bu kapsamda Beyaz Masa'da "Kupa Masası" oluşturduklarını söyledi. Yücetepe, "5 Mayıs'ta kentimizde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesi öncesinde konaklama konusunda yoğun talep olacağı kamuoyunda yer almıştır. Ancak kupa maçının Şanlıurfa oynanması kentimizin tanıtımı açısından büyük önem taşımaktadır. 5 Mayıs'ta Şanlıurfa'da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesi öncesinde otellerde ve konukevlerindeki doluluk oranlarını göz önünde bulunduran Belediyemiz Beyaz Masa'da Kupa Masası oluşturmuştur. Oluşturulan Kupa Masası'na 1 günde 36 aile başvuru yaptı. Toplam 125 kişiyi gönüllü olarak misafir edebileceklerini bize aktaran Şanlıurfalıların bu misafirperverliği bizleri oldukça gururlandırmıştır. Bu sayının önümüzdeki günlerde artacağı inancındayız. Bu vesile ile vatandaşlarımıza göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı da teşekkür ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 14:27:04
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 16:42:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?