4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Şanlıurfa Olay Gazetesi 6 yaşında

ŞANLIURFA OLAY GAZETESİ 6.YILINI KUTLADI

Şanlıurfa'da 15 Mart 2004 tarihinde yayın hayatına başlayan Şanlıurfa Olay Gazetesi dün kuruluşunun 6. yayın yılına girdi.

Şanlıurfa Olay Gazetesi'nin 6. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Mozaik Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen geceye, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa GAP Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kapaklı, Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Polat, Şanlıurfa Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Celal Çiftçi, Gazeteci, Yazarlar, Ulusal ve Yerel Basın çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı. Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan,

kurulduğu günden bu yana doğru, dürüst ve tarafsız bir yayın anlayışıyla her kesimin takdir ettiği Şanlıurfa Olay Gazetesi ve ailesini kutladığını söyledi. Şanlıurfa Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Celal Çiftçi ise, "2004 yılında gücünü siz değerli okuyucularından alarak yola çıkan Şanlıurfa Olay Gazetesi, bu akşam 6. yaş gününü kutluyor. Şanlıurfa Olay Gazetesi geceli, gündüzlü çalışmalar neticesinde sizlere Şanlıurfa'da, Türkiye'de ve Dünya'da gelişen olayları aktarmak için çıktığımız bu onurlu yolda 6.

yılımızı geride bıraktık. Her geçen yıl güçlenen ekibimiz ve Gazetemiz sizlerin destekleriyle yılmadan, yorulmadan, sıkılmadan, usanmadan sizlerle buluşuyoruz ve buluşmaya da devam edeceğiz. Sizin Gazeteniz olarak, sizlere hizmet verdiğimiz ve desteklerini gördüğümüz için gururluyuz" dedi.

Konuşmaların ardından plaket törenine geçildi. Şanlıurfa olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Celal Çiftçi, Vali Nuri Okutan, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya Şanlıurfa Olay Gazetesi'nin 6. yıl dönümü nedeniyle plaket takdim etti. Daha sonra Şanlıurfa'da görev yapan Gazeteci-Yazarlar ile ulusal ve yerel basın temsilcilerine çalışmalarından dolayı başarı plaketi verildi. Plaket töreninin ardından Şanlıurfa Olay Gazetesi'nin 6. yıl dönümü nedeniyle pasta kesildi. Pastayı Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan,

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa GAP Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kapaklı, Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Polat, Şanlıurfa Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Celal Çiftçi birlikte kesti.

 

İHA'YA BAŞARI ÖDÜLÜ

Bu arada, Şanlıurfa Olay Gazetesi'nin 6. yayın yıl dönümü nedeniyle İhlas Haber Ajansı (İHA) Şanlıurfa Temsilcisi Ferhat Özer'e çalışmalarından dolayı başarı plaketi verildi. Başarı plaketine layık görülen İHA Şanlıurfa Temsilcisi Ferhat Özer ise ödülünü Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin elinden aldı. Kendisini bu başarı ödülüne layık gören Şanlıurfa Olay Gazetesi'ne teşekkür eden İHA Şanlıurfa Temsilcisi Ferhat Özer; doğru, dürüst ve tarafsız bir haber anlayışıyla çalıştığını söyledi.

ŞANLIURFA OLAY GAZETESİ 6.YILINI KUTLADI
ŞANLIURFA OLAY GAZETESİ 6.YILINI KUTLADI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 10:03:02
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 14:02:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?