3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Şanlıurfa 'Sesini' kaybetti

 Önceki gün rahatsızlanarak Şanlıurfa Devlet Hastanesi Acil Servis'e kaldırılan Kazancı Bedih'e doktorlar soğuk algınlığı teşhisi koymuştu. Oğlu Naci Yoluk tarafından evine getirilen Kazancı Bedih, bugün sabah namazına kalktığı sırada katalitik sobayı yaktı. Bedih Yoluk ile eşi Fatma Yoluk (65) katalitik sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti. Bedih ile eşi Fatma Yoluk'un cenazeleri Şanlıurfa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Bedih Yoluk'un oğlu Naci Yoluk, bir gün önce babasını Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne kaldırdıklarını belirterek, "Babam biraz rahatsızdı. Hastanenin acil servisinde kendisine serum verildi. Doktorlar soğuk algınlığı teşhisi koydu. Saat 23.00'te telefonla görüştük, gayet iyiydi. Sabahleyin eve giderek kapıyı çaldım açan yoktu. Evin içerisine girdiğim zaman cansız bedenlerini gördüm. Babam ve annem katalitik sobadan zehirlendiler" dedi.
Bedih Yoluk ile eşi Fatma Yoluk'un yarın öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Büdüizaman Mezarlığı'nda toprağa verileceği ve cenaze törenine Urfalı türkücü İbrahim Tatlıses, Mahmut Tuncer ve Nuri Sesigüzel'in de katılacağı öğrenildi.
ŞANLIURFA - İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2004 Çarşamba 13:31:56
Güncelleme :17 Ağustos 2004 Salı 17:34:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?