2
Mayıs
2024
Perşembe
ŞANLIURFA

Şanlıurfa Stadı'nın çimleri yeni sezona hazırlanıyor

Türkiye 2 Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Şanlıurfaspor ve Şanlıurfa Belediyespor'un maçlarını oynadığı 11 Nisan Stadı'nın çimleri yenileniyor. Çalışmaları inceleyen Vali Şükrü Kocatepe, stadın yeni sezona yetişeceğini belirtti.
Şanlıurfa Valiliği ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, 200 milyarlık ödenekle 11 Nisan Stadı'nın çimlerinin yenilenmesi için çalışma başlattı. Çim yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Vali Kocatepe, çalışmaların ligler başlayana kadar bitirileceğini belirtti. Eski çimlerin söküm işleminin tamamlandığını belirten Kocatepe, 10-15 gün içerisinde yeni çimlerin serilmesinin tamamlanacağını ve stadın sezon açılışına kadar bakıma alınacağını kaydetti.
Teknik Direktör Erdi Demir ise, stadın çimlerinin yenilenmesinin sevindirici olduğunu söyledi. Geçen sezon zeminin bozukluğu nedeniyle takımın aldığı kötü sonuçlar hakkında kendisine rapor verildiğini belirten Demir, "Bu sezon şampiyon olarak 2. Lig A Kategorisi'ne yükselmeyi hedefliyoruz. Teknik ve yetenekli futbolculardan oluşan güçlü bir kadro oluşturduk. Bu futbolcularımızın başarısı için zeminin önemi büyük. Bunun için statta yapılan çalışmalar sevindirici" diye konuştu.
Bu arada Şanlıurfa'nın Yenice semtinde yapılacak futbol sahası için altyapı çalışmalarının bittiği açıklandı. Kocatepe, amatör takımlar için yapılan Yenice semt sahasına 500 kişilik tribünün ihalesinin İl Özel İdare Müdürlüğü'nde 16 Temmuz Cuma günü saat 09.30'da yapılacağını belirterek, "Sözleşmenin yapılmasından 3 gün içinde yer teslimi yapılacak ve 30 gün içinde inşaat tamamlanacak. Ayrıca Yenice semt sahası ikmal inşaatı da İl Özel idare Müdürlüğü toplantı salonunda açık ihale ile aynı gün saat 11.00'de ihale edilecek. Sözleşmenin yapıldığının tebliğ tarihinden itibaren 3 gün içinde yer teslimi yapılacak ve 45 gün içinde inşaat tamamlanacak" dedi.
iha-s.urfa
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2004 Salı 12:24:30
Güncelleme :13 Temmuz 2004 Salı 15:06:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?