3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Şanlıurfa Tarım İl Müdürlüğünden eğitime destek

Şanlıurfa Valiliği tarafından il merkezinde bulunan 43 okulun yeni eğitim öğretime hazırlanması için uygulamaya koyulan "Hami Kuruluş Projesi" devam ediyor. Proje kapsamında Kanuni Sultan Süleyman İlköğretim Okulu’nun bakım ve onarım işlerini üstelenen Tarım İl Müdürlüğü, 15 gün içinde okulu eğitime hazır hale getirdi.

5 binden fazla öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü okulu 15 gün içinde onararak Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildiğini belirten Tarım İl Müdürü Mehmet Altun, "Eğitim her şeyin başı. Kısa bir süre önce Valimizin ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başlattığı projede 43 okulun onarımında biz de görev aldık. Tarım İl Müdürlüğü olarak Kanuni Sultan Süleyman İlköğretim Okulu’nun onarımını 15 gün içinde tamamladık" dedi.


Eğitimin tarım için de çok büyük öneme sahip olduğunu açıklayan Tarım İl Müdürü Mehmet Altun, "Çiftçilerimizin eğitimli olmasını istiyoruz. Tarımda sonuca gitmek istiyorsak, hedef kitlemizin eğitimli olması gerekiyor. Biz de ağaç yaşken eğilir düsturuyla okul çağındaki çocuklarımıza iyi bir eğitim ortamı hazırlamak için projeye katıldık" diye konuştu.


Şanlıurfa genelinde 43 okulda başlatılan onarım çalışmalarının devam ettiğini ve eğitim-öğretim sezonuna kadar çalışmaların tamamlanacağını belirten Milli Eğitim Müdürü Mehmet Küçük ise, "Hami Kuruluş Projesi’ne" katılan bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

ŞANLIURFA (İHA) -
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2004 Pazar 14:11:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?