5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da 15 Ağustos alarmı

Şanlıurfa Emniyeti, terör örgütü PKK'nın sözde kuruluş yıldönümü dolayısıyla muhtemel saldırı ve eylemlere karşı kentte geniş güvenlik önlemleri aldı.

Terör örgütü PKK'nın kuruluş yıldönümü olan 15 Ağustos sebebiyle Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, il merkezinde kontrollerini sıklaştırdı. Şehirde muhtemel bir saldırı ve eylemi önlemek için sıkı tedbirler alan güvenlik güçleri, son günlerde özellikle akşam saatlerinde alınan izinle önemli noktalarda arama yapıyor.

Şanlıurfa'da 15 Ağustos 2007 tarihine kadar güvenlik önlemlerinin devam edeceği belirtilirken, kentin özellikle Eyyübiye, Eyüp Nebi, Süleymaniye mahallelerinde arama ve kontrollerin sıklaştırıldığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2007 Pazartesi 13:30:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan sezer IP: 85.110.156.xxx Tarih : 9.08.2007 15:12:30
ya bu ınsanlar ne yapmaya çalışıyor bır yandan şehıt ustune şehit verılıyor bunların yuzunden bır de kutlama yapılacak bence emnıye ekıplerı bır an once gerekenı yapıp bunların ne eylem yapmasına nede olaylı yuruyuş yapmasına ızın vermesınler bızde kürtduz ama bole işlerın yapılmasını asla ıstemem çunku şehitlerımızın uzerıne sıkılan mermilerı bunlar yapıyor yeter artık devletıne topragına sahıp çık....