2
Mayıs
2024
Perşembe
ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da çocuklarını tedavi ettiremeyen baba intihara kalkıştı

Şanlıurfa'da 3 çocuğu da Akdeniz Anamisi hastası olan baba, çocuklarının tedavi masraflarını karşılayamadığı için valilik binasının önünde seyir halindeki arabaların önüne atlayarak intihar etmek istedi.
Yeşil Kartlı olmasına rağmen çocuklarının masraflarını karşılayamayan Celal Yaldız bunalıma girdi. Eşi ve 3 çocuğu ve eşi ile birlikte valilik binasının önüne gelen Celal Yaldız kendini seyir halinde olan araçların önüne attı. Minibüs şoförünün ani freni ile ezilmekten son anda kurtulan Celal Yaldız'a polisler müdahale etti. Polisler minibüsün önünden kaldırdıkları acılı baba Yıldızı ikna etmeye çalıştı. Bir türlü ikna edilmeyen Yaldız fenalık geçirerek elindeki yeşil kartları yere attı. Babalarının ne yaptığını anlamayan Yaldız'ın çocukları ise sürekli ağladı.
Polisler baba Yaldız'ı ve çocuklarını güçlükle valilik binasının girişine götürdüler. Göz yaşlarına hakim olamayan Yaldız burada polislerin elinden kurtularak kendisini tekrar yola attı. Polisler tarafından tekrar valilik binası içerisine götürülen Yaldız, Vali Şükrü Karatepe ile görüştürüldü. Daha sonra valiliğe gelen Sağlık Müdürü Nevzat Yetkin çocuklarının tedavi masraflarını karşılama sözü vererek Yaldız'ı ikna etti. Yetkin, acılı baba Yaldız ve çocuklarını makam arabasına bindirerek olay yerinden uzaklaştırdı.
ŞANLIURFA - İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2004 Pazar 15:53:12
Güncelleme :12 Mayıs 2004 Çarşamba 12:52:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?